Romkuglen

Romkuglen

lørdag den 25. oktober 2014

Jeg vil ikke tænke mere. Nu gør jeg det.

Hvordan starter man en blog så man ikke lyder som en undskyldning for sig selv? Hvordan får man nogen til at læse den blog man selv synes er så rasende interessant? Hvordan stopper man sig selv så det hele ikke kvæles i ord inden det overhovedet er gået i gang? Sådan!

Jeg tror hverken min historie er mere interessant eller unik end de fleste andres. Jeg har bare lyst til at skrive og dele det med nogen. De overvejelser jeg har gjort mig de seneste måneder og de konsekvenser det unægteligt får. Jeg håber bare fordelene overskygger ulemperne og at det viser sig at være de rigtige. Who am I kidding? Det er SÅ meget det rigtige, og det føles som den bedste beslutning ever. Lige nu. Men det ændrer sig fra uge til uge. VELKOMMEN til Romkuglen, et domænenavn jeg købte for flere år siden med en ambition om at anmelde - jeps, you got it. Romkugler. Det skete så ikke, og her er jeg nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar