Romkuglen

Romkuglen

onsdag den 29. oktober 2014

Børn og fulde folk...

Okay, jeg er ikke helt ung og har det faktisk rigtig fint med de grå hår der efterhånden viser sig i den muse-brune manke. Men at mit afkom har afbilledet mig med en lille, grå page har jeg det faktisk en smule stramt med. Troede faktisk på min frisør når han siger at mit hår har "den HELT rigtige grå farve som mange betaler for at få". Ja da, selvfølgelig gør de det. Og her er 550kr. Og god dag til dig også. Kan ikke tænke andet end at jeg måske i virkeligheden har samme frisure som Pia Kjærsgaard. Og det gider jeg altså ikke. Overhovedet. 

2 kommentarer:

  1. Hej du romkugle. Nu læser jeg med for første gang... og kan bestemt godt følge dine tanker om ender, der ikke mødes, og børns behov, der ikke bliver mødt. Det er sejt, du handler. Vi prøver en anden model - arbejder begge selvstændigt og fleksibelt uden ambitioner om at score kassen (selvom det ville være rart) - og det er skiftevis helt fantastisk og helt skrækkeligt.

    SvarSlet
    Svar
    1. På mange måder drømmer jeg om der selvstændige liv, men aner ikke hvad jeg skulle tilbyde nogen. Der er sgu svært! Jeg er helt alm. sygeplejerske, og er så kontaktforkvalmet at det var ved at være synd for patienterne....

      Slet