Romkuglen

Romkuglen

tirsdag den 18. november 2014

Ude af drift...

Jeg har været mere eller mindre ude af drift de sidste 10 dage. Det startede sidste søndag (hvor min mand rejste 6 dage til Belgien - naturligvis) med lidt hosten og så'n. Udviklede sig over i noget "forkølelse" (som jeg kaldte det i 5 dage). Indså herefter det nok var influenza - pfft, hvem får lige det i en alder af 38 år. Det er for børn og svækkede mennesker ja det er så. Holdt stædigt fast i influenza-diagnosen (med øjenbetændelse, 8 dages feber og hoste så jeg kastede op) indtil jeg fik slæbt mig til lægen i går. Nu har jeg det bedre. Eeelsker altså den magi penicillin kan udføre (når det er nødvendigt, bevares - jeg kender godt til MRSA). Sådan noget lungebetændelse skal man åbenbart ikke spøge med.

Anyway, er kvikket gevaldigt op. Har bagt boller til ungerne, ryddet huset for vanlig nips - for her går vi frisk til den med julepynt - og sprudler indeni af gode kreaideer til julemåneden. Men først skal jeg til"jule-workshop" her i eftermiddag. Jeg har ikke før været til hæklearrangementer på den måde, men jeg GLÆDER mig. Oven i det er gode venner netop hjemvendt efter at have været ude og rejse 1 måned. Det var dejligt at se dem igen, og børnene jublede over at veninden er hjemme igen.

Yeah!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar