Romkuglen

Romkuglen

torsdag den 13. november 2014

Én af de dage...

Det absolut VÆRSTE jeg ved er at være syg og så alligevel være nødt til at være mor for nogen. Jeg virkelig afskyer det. Jeg er én af dem der ikke kan sove når jeg er syg, men derimod er vågen hvert et lidelsesfuldt øjeblik. Derfor vil jeg helst ligge i fosterstilling og se "Sex and The City" og spise amagermadder eller ingenting og drikke kakao eller sodavand. Når så bettefar er strøget 6 dage til Belgien på konference, ugen er fyldt ud med legeaftaler, fernisering i skolen, daglige besøg hos kiropraktor grundet ondsindet hold i nakken og DADADADAAAA - den store finale i morgen: afhentning og pakning af 43 kg økologisk angus kvæg så er det SVÆRT upassende at ét af børnene er lige så sløj (og den anden super frisk - ved faktisk ikke helt hvad der er værst?). Idag er begge børn faktisk sendt afsted og jeg kan sidde og hoste med mig selv, spise amagermadder og binge-watch Netflix.

Og se hvad jeg har fundet oppe i skabet. Mine dunfutter. Måske er det meget godt at min mand trods alt befinder sig knap 900 km. væk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar