Romkuglen

Romkuglen

torsdag den 27. november 2014

Lidt sug i maven

Jeg har jo sagt op. Helt rigtigt og efter bogen. Og i morgen får jeg for første gang i 14 år ikke en lønseddel fra region Midtjylland. Dvs. - de skylder mig stadig mine feriepenge, så dem satser jeg da på at se på kontoen. Men jeg får ikke en løn. Ingenting. Nada.... Det er godt nok skræmmende.

Jeg er for første gang lidt bekymret over om det kommer til at gå, kan vi klare det, kommer vi til at mangle noget etc. Til gengæld kan jeg slet ikke forestille mig at finde et nyt sygeplejejob lige nu. Det vender sig i mig bare jeg tænker på det og jeg vil til enhver tiders hellere søge til postvæsenet end lade det ske. Har I iø set de har fået el på deres postcykler? Og med postkasser ude ved vejen er det slet ikke så tosset.

Havde en god snak med dejlig veninde i går ift. videreuddannelse. Og har tænkt meget over at hun sagde at vejen frem for mig ikke nødvendigvis er videreuddannelse på min monofaglige sygeplejeuddannelse, men måske i stedet noget helt andet. Det har jo åbnet helt utroligt mange muligheder som jeg tror jeg vil til at kigge på. Kan ikke helt finde ud af om jeg skal finde ud af hvad jeg vil på den lange bane eller om jeg skal se på muligheder for at læse. Men det har jeg jo heldigvis tid til at fundere over. Ikke så meget tid i dag godt nok, skolepigen kommer snart hjem, der skal skiftes dæk på bilen og vi er ved at rydde kælderen så 1. sal-interiøret kan flyttes derned mens den renoveres og taget bliver skiftet. Jeg har mange stærke mænd i huset. De er rare og hjælpsomme og efter at jeg i går morges havde serveret lune boller for dem var en stor stak brædder pludselig blevet malet. Min far sagde altid at det betaler sig at være god ved håndværkerne. Han havde ret 😄

3 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye rolle som hjemmegående:) Jeg er også hjemmegående (har et lille bijob som professionel blogger på MS Bloggen) godt nok af lidt andre årsager (er handikappet grundet sclerose) men elsker jeg at gå hjemme. Elsker ungerne kan have legekammerater med hjem hverdag, hvis de vil:) Elsker jeg kan styre hus og hjem, være der for mand og børn:) Glæder mig til at læse med her hos dig.

  SvarSlet
 2. Ja, det er rigtig dejligt at kunne tilbyde en anden hverdag. Selvom jeg har skullet forsvare (måske mest over for mig selv i virkeligheden) at min ældste er meldt ud af SFO. Det er ikke comme il faut har jeg lært...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er det ikke. Mine går heller ikke sfo og det er tilsyneladende frowned upon. Vi bruger til gengæld biblioteket meget :)

   Slet