Romkuglen

Romkuglen

søndag den 23. november 2014

Kan lide/kan ikke lide

Det her kan jeg godt lide. Rigtig godt. Noget er gammelt, noget nyt. Noget er hjemmelavet, noget er mest mærkeligt. 


Det her kan jeg til gengæld ikke lide. Overhovedet. Har det ligesom damen der hænger op ad kirken med himmelvente øjne og opgivende attitude. Mine børn - på den anden side. De ELSKER det. Bambi i velour, vat, blinkende hus und alles. Og så er det pludselig ikke helt så slemt. Siger jeg til mig selv.

2 kommentarer:

  1. Opdagede lige din Blog:) Ser hyggeligt ud så glæder mig til at læse med. Hvis du kigger forbi min blog inden i morgen er der en Give Away du kan være med i:) Lækkert julepynt. Vi har kæmpejulestokke udenfor i år:) Det kan også ses på bloggen:)
    http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Tak for kommentar. Bliver så glad og ydmyg når "nogen" (og det er altså dig...) giver sig tid til at skrive. Det er dejligt. Give Away - jeg er på - stokke? Elsker dem allerede.

    SvarSlet