Romkuglen

Romkuglen

søndag den 1. marts 2015

1. sal stadig under renovering...

Og her taler jeg ikke kun om vores overetage i huset. Det skrider frem - kunne ønske maleren satte lidt tempo på, men bevares - hvad ved jeg om maling der skal tørre og hvor tidskrævende det er med kip?
Næ, jeg taler mere om min egen overetage. Der arbejdes på højtryk. Jeg elsker at gå hjemme og nyder den ro og tid og luksus det er for min familie, men så sandelig også for mig. Min ældste går i skole, og den yngste har bevaret sin børnehave på deltid. Hun ELSKER den børnehave og hun ELSKER at holde fri med mig. Det betyder jo at der er flere hverdage i ugen hvor der er god tid til mig. Jeg nyder det. Der er alt det praktiske som jeg selvfølgelig tager mig af, haven kan man vel snart begynde at rive lidt i og her under ombygningen er der forskellige småprojekter som slibning af hanebånd, male trappe osv. som jeg går og nusser med. Jeg har fået hæklet en del og set en masse Netflix. Lige for tiden læser jeg en heeeel masse. Jeg kan slet ikke stoppe igen og det er virkelig dejligt.

Men! Jeg kan også mærke at det med at gå hjemme ér for en periode. Når yngsten til sommer starter i skole er det bare en anden situation. Der er stadig andre ting end det herhjemme jeg brænder for og jeg elsker at have kollegaer og være del af en arbejdsplads. JEG VED BARE IKKE HVAD JEG VIL!!! Jeg har svært ved at se mig i alm. sygeplejejob lige nu - fuld tid er ikke en mulighed, og jeg er faltisk også bange for at få det så dårligt igen at jeg bliver sygemeldt. Jeg vil gerne tjene penge så vi kan rejse hen hvor der er varmt, spare sammen til ny hoveddør eller hvad det nu måtte være og ikke bare klare os fra måned til måned - det ved jeg bare jeg ikke kan trives med i længden.
Jeg har besluttet mig for at søge ind på kandidat uddannelsen til sommer. Hvis jeg kommer ind er det 2 års studieliv med forelæsninger 3 x ugl. fra 10-14 ca. og ellers læsning. Dét ville passe mig så fint. Når jeg så er færdig er mine børn 7 1/2 og 9 år - og det er bare en anden situation så. SÅ! Jeg satser på at starte uni 1/9 og ellers finde et job som liiiige er mig (måske én der banker på vores dør og siger "her er job til dig, 25 timer om ugen, det er liiige i nærheden af hvor du bor og du må gerne være med til selv at definere dine opgaver")... X'er fingre for Universitetet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar