Romkuglen

Romkuglen

onsdag den 25. marts 2015

Kvinde er kvinde værst

Er nødt til at dele ABSURD oplevelse med Jer. Jeg sælger ofte og gerne ud af ting og sager vi ikke længere skal bruge på både reshopper og DBA ligesom jeg flittigt køber samme steder. Det er hurtigt, smart og liiige i genbrugsånden som giver én den gode fornemmelse af at være ansvarsbevidst forbruger.
I går skulle jeg igen sælge ud af guldet. Dvs. jeg troede det var skrammel! For 6 år siden gav vi vores daværende 1 års fødselar en Bobles Slange (Slangen) i dejlig gul farve. Den kostede en mindre formue, men det var liiige sagen. Hun har leget med den, det har lillesøster også. Katten har brugt den som kradsebræt og vi har brugt den som fodskammel, kaffebord etc. Den har udtjent sin tid hos os og skulle nu finde nyt hjem. Jeg gjorde som jeg gerne gør. Tjekker hvad tilsvarende koster og lægger mig lidt under. Vil af med tingene. Kunne bare ikke finde nogle slanger fra Bobles til salg og finder ud af den er udgået. Nå, den er slidt, vi skal af med den. Pris 500kr - og BYD gerne....

TELEFON/SMS/INTERNET storm. 10 minutter senere var der bud på både 700 og 800kr og nærmest opkørt stemning. Jeg var på vej til at hente børn og ville svare når jeg var hjemme 15 min. senere. De samme 3-4 damer BOMBARDEREDE mig med sms'er. En enkelt kvinde ringer op og jeg fortæller om scenariet. Hun byder prompte 1000kr og jeg siger "solgt". Alle er glade. Damen er tilfreds, jeg har fået 100% mere end forventet. Hip hurra. 

Efterfølgende kan jeg se de opkørte damer diskutere på min annonce på DBA om prisen nu var rigtig (én mente jeg skulle have mindst 2500kr for den). Jeg skyndte mig at slette annoncen og slippe den snigende ærgrelse over de flere penge jeg kunne have fået. 

Men hvis jeg troede den stoppede der kunne jeg tro om. Damen der hentede Slangen i dag kunne fortælle at der efterfølgende var opstået ophedet debat om netop denne Slangen på en Facebook side med køb og salg af Bobles-figurer. De var rasende over måden den blev solgt på (til dame der ringer og byder 100 % oveni prisen. Er det ikke sådan man sælger ting??) at der ikke havde været fair budrunde (øhhh - wtf?) og lignende raseri. Tydeligvis forsmåede og pigesure damer der ville fuldende deres komplette samling af absurd-dyre skumdyr til poderne. Til sidst var de nået frem til at Slangen var AAALT for ramponeret til at redde. Lad dem bare sige det til hinanden hvis det giver dem fred. 
Jeg er lykkelig over at det var den sympatiske Bettina der netop hentede Slangen og håber den kan få et godt og fredeligt otium hos hende og hendes børn. Jeez, altså kvinder, stop Jer selv. 

2 kommentarer:

  1. Bliver simpelthen nødt til at skraldgrine med her. Fatter slet ikke problematikken. Og jeg kan kun gentage dine ord: Jeez, altså kvinder, stop jer selv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Præcis - det var virkelig crazy....

      Slet