Romkuglen

Romkuglen

onsdag den 4. marts 2015

Velbekomme - det var så lidt!

Sjæl og Dankort parkeret ved indgangen og så er vi gået "all in". Vi er i Lalandia, badeland, Monkey Tonky ditto og Bones. Masser af kulhydrater draperet i fedt og sukker - enhver ved jo det ikke feder når man holder ferie og at de penge man bruger hjemmefra ikke gælder.

I øvrigt har jeg fødselsdag i dag. 39 år såmænd. Glæder mig allerede til næste år. The Big Four O kan bare komme an. Håret er gråt, har fået mine 2 børn og en mand jeg er glad for. Whats not to like??

39 års fødselsdag - Lalandia-style. Tænkte nok I var spændte på at se billeder. Velbekomme :0)

3 kommentarer:

  1. Tillykke - og Lalandia... don't get me started ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er et sindssygt sted. Hvad kan jeg sige. Følte mig så sølle og sørgelig blandt jyske proletarer (ikke mig forståes) og deres skrigende avl (ikke mine selvklart) på Bones med min "gratis ribs kupon fordi du har fødselsdag" og blandt tykke, blege, pommes frites spisende trunter (heller ikke mig og mine). Det er et mærkeligt parallelunivers.

      Slet