Romkuglen

Romkuglen

mandag den 21. september 2015

At ringe til den rette....ved kommunen

Jeg har i dag forsøgt at få fat i rette vedkommende der kan fortælle hvor vi skal sende papirer vedr. kørsel hen. Min mand og yngste datter har begge en øjensygdom, som de går til kontrol for på Kennedy Instituttet i Glostrup. Det er ikke så tit de er afsted - måske hvert 3.-5. år ca. Det er til gengæld også nok til at ALT er ændret i kommune, region, what ever, fra gang til gang. I dag har jeg talt med:

  1. Venlig og kompetent sygeplejerske på Kennedy Instituttet der sender de papirer vi skal bruge hjem til os. Hun kunne også informere om at det ikke længere er Regionens kørselskontor der skulle refundere udgiften, men kommunen - fordi min mand havde været til optisk vurdering!
  2. Borgerservice der intet vidste og pif paf puf havde skippet mig videre til...
  3. Visitatorerne - som tager sig af at visitere ældre og pensionister der ikke selv kan tage turen til egen læge eller lign. => hun konfererede med kollega og kunne informere om at vi skulle kontakte Center for Syn og Hjælpemidler. Men de havde lukket for i dag. Men kan kontaktes igen i morgen mellem 10-14.
Det er sgu imponerende så mange mennesker der sidder rundt omkring og tager sig af hver deres lille, speciale. Det må da være godt for beskæftigelsen - selvom det er skidt for mit blodtryk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar