Romkuglen

Romkuglen

mandag den 2. november 2015

Postmand Per

Der er noget jeg har gået og tænkt på. Så har det været væk en periode - men nu er den der igen.
I weekenden overnattede 2 søde veninder efter en omgang edderkoppe-pizza og "slik eller ballade" hos naboerne. Eller som vi (min 6 årige datter i hvert fald) åbenbart siger her i 8210 "slik eller vi smadrer Jeres vinduer..."!

Altså, kl. 5.42 vågnede den første af låne-pigerne. Hun vækkede mit yngste afkom - og så var dagen ligesom i gang. Vi så morgen-tv - da det vel og mærke startede kl. 6. Bl.a. så vi Postmand Per. Jeg luftede teorien for min mand for en del år siden da pigerne var små og så meget af den slags.

Here goes: Postmand Per er, såvidt jeg kan se, den eneste rødhårede voksen i Grønnedal. Jeg VED godt, at man ikke behøver have rødt hår for at få børn med rødt hår, og at det handler om at have genet for det røde hår. Men næste gang du ser Postmand Per - så kig lige på hvor mange af børnene der har rødt hår. Mange! Postmand Per, politisk korrekt do-goodie i verdens navle hvor solen altid skinner! OG omkring sig farende lokal playboy når mørket falder på. Just saying!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar