Romkuglen

Romkuglen

lørdag den 3. januar 2015

Oooog for 3. år i træk

Jeps, sygdom i juleferien. Det hviler snart over os som en forbandelse. For 2 år siden influenza, sidste år var det hals- og mellemørebetændelse til 4/4 familiemedlemmer. I år var det så dødskvalme og bræksyge. H.O.L.D. N.U. K.Æ.F.T. hvor er det slemt at kaste op en gang i timen mens man passer en 5 årig der gør det samme. Fint afstemt så jeg bare skulle op hver 1/2 time. Da far kom på banen dejsede han omkuld på badeværelset og måtte eskorteres til køjs igen. Vi har virkelig meget juleslik tilbage - og det er vi tilfredse med nu. 
Derudover er 1.salen tømt og der er klartil håndværker ryk-ind på mandag. Vaskemaskinen kører konstant. Børneorm. Igen. I-fu*****-GEN. Er der nogle der har staldtips til at slippe af med det kryb (vi har korte negle, bader hver morgen alle sammen, grundig håndvask, nye håndklæder hver dag, hyppig skift af sengetøj etc.) - og så selvfølgelig Valmox... så modtages de med kyshånd. Godt nytår. 

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor træls for jer. Håber i alle er på toppen igen så I kan få spist slikket;) Godt nytår.

    SvarSlet
  2. Tak - og i lige måde. Lyder som dejlig ferie I har haft. Alle er friske igen - rigtige dygtige medarbejdere og børn der sørger for sygdom i ferien...

    SvarSlet