Romkuglen

Romkuglen

lørdag den 12. december 2015

Den søde juletid...

Jeg elsker julen og alt hvad den indebærer. I år indebærer den så eksamen i næste uge og 2 eksaminer lige efter jul. Det er lidt svært at holde fast i den urokkelige juleglæde så.

Dvs. - lige nu er jeg på besøg hos min mor og Niels. Søren er efterladt hjemme pga julefrokost i går på arbejdet, Niels og hans søn på vej ud for at gå en tur og mormor har taget pigerne med i biografen for at se julefilm.

Her sidder jeg. Brændeovnen buldrer, kaffen er varm, wupti, her blev der lige serveret en skål med spejderhagl inden mændende gik tur (de kender mig allerede for godt...) og jeg er i gang med en lille epidemiologi-opgave der skal være færdig efter jul. På en måde er det ikke så slemt lige nu med det eksamen - nærmest lidt hyggeligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar