Romkuglen

Romkuglen

fredag den 12. juni 2015

Jeg er her stadig...

Jeg er her stadig og ved godt mod. Jeg har mildest talt været fraværende på bloggen. Både pga. praktisk-hverdag-som-godt-kan-blive-hektisk-selvom-man-er-hjemmegående men også fordi jeg synes der er mange ting der fylder inden i mig selv. Mht det praktiske, så tror jeg der har været i nærheden af 200 (to hundrede!!) mennesker gennem vores hus i løbet af 1 måned. Først ældstens fødselsdag med 24 klassekammerater og efterfølgende deres forældre og søskende til kaffe/kagearrangement. Jeg havde en mission. Alle børn skulle med til den forbistrede fødselsdag. Også de piger der normalt ikke får lov at deltage. Det lykkedes. Ikke alle kunne deltage, men de to piger der aldrig før har været med kom. Det var også en øvelse i kommunikation og overskridelse af egne grænser, for jeg var nødt til at spørge de pågældende forældre hvad grunden var. Og ved I hvad? Jeg forstår det stadig ikke. Jeg spurgte direkte om det var noget med kosten (for den var 100 % fri for svinekød på grill og i vingummibamserne og kødet købt hos Adil Halal slagte). Det var det ikke! Tværtimod fortalte den ene mor om sin datter der ikke trives i klassen, er meget alene og føler sig udenfor. Men at de ikke plejede at deltage til sådanne fester. Jeg blev inviteret hjem til familien til kaffe og havde besøg af moderen og hendes veninde til ditto arrangement. Det var skide hyggeligt. Deres datter fik lykkelig lov at deltage - denne ene gang. Der er så meget jeg ikke forstår. Hvorfor man på en eller anden måde træffer beslutninger der ekskluderer ens børn fra fællesskabet. Men jeg trådte ud af min "comfort-zone" og tog tyren ved hornene. Og det virkede. Se dét giver mening, og jeg vælger at tro på at jeg (mig mig mig) gjorde noget godt for den pige i den klasse. 

Efter familiefødselsdag for den nu 7 årige fulgte "Farvel-til-børnehaven" arrangement for yngsten. 20 børn og 4 voksne troppede op i regnvejr til leg og frokost! Et par dage efter var det så blevet tid til Sommerfest i 0.c. Kækt havde jeg lovet at lægge - ikke hus, men fællesareal og Partytelt + køkken og toiletter til. 22 ud af 25 børn var repræsenterede og vi var lige omkring 80 mennesker. Det var skide hyggeligt og vejret artede sig til både udeleg og bål. Nu trænger jeg så heller ikke lige til at holde flere fester. På denne side af sommeren. 

Yngsten starter i skole efter ferien. Hende og 10 andre børnehavevenner skal i samme klasse og have samme lærer som den ældste har haft i år. Regner med meget gelinde overgang 😀

Jeg venter stadig på svar fra uni om optagelse. Dvs. jeg skal ikke starte ligemeget hvad. For min mand er tilbudt en udstationering i Abu Dhabi fra omkring nytår. !!! 

Vi skal sgu flytte til Abu Dhabi. I 2 år. Jeg skal være hjemmegående expat-mom i FU***** Abu Dhabi. Der er en detalje med en endelig kontrakt der skal falde på plads. Men i følge dem der ved noget er det afgang med 90 % sikkerhed. Den lader vi vist bare stå!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar